Turistické vízum na Nový Zéland

Proč vízum na Nový Zéland s námi?

Více než 20 let zkušeností s vyřizováním víz
99,8% úspěšnost ve schvalování víz na Zéland
Ročně s námi odjede 5.500 klientů
Zázemí mezinárodní společnosti - 44 kanceláří po světě
Výběr až z 5.000 možných kurzů
Poradenství od registrovaných migračních agentů

CHYSTÁŠ CESTU NA NOVÝ ZÉLAND A ZAJÍMÁ TĚ, JAK JE TO S VÍZY NA ZÉLAND? 

Pokud odcestuješ na Nový Zéland a doba Tvého pobytu není delší, jak 3 měsíce (90 dní), žádná víza nebudeš potřebovat. Povolení ke vstupu do země Ti bude uděleno na letišti. Jestli však plánuješ výjezd na delší dobu, než jsou 3 měsíce, budeš potřebovat turistické vízum

 

CO DOPORUČUJEME PRO BEZPROBLÉMOVÝ VSTUP DO ZEMĚ? 

  • mít vyplněnou vstupní kartu na Nový Zéland (dostaneš ji v letadle)
  • mít letenku se zpátečním datem do 3 měsíců
  • mít doklad o finančím zabezpečením (je požadováno přibližně 1.000 NZD na 1 měsíc pobytu)
  • mít připraven přibližný plán, co budeš na Novém Zélandu dělat

Chceš získat víza na Nový Zéland?

Kontaktuj nás pro více informací



© 2015 Information Planet