Studentské vízum na Nový Zéland

Proč vízum na Nový Zéland s námi?

Více než 20 let zkušeností s vyřizováním víz
99,8% úspěšnost ve schvalování víz na Zéland
Ročně s námi odjede 5.500 klientů
Zázemí mezinárodní společnosti - 44 kanceláří po světě
Výběr až z 5.000 možných kurzů
Poradenství od registrovaných migračních agentů

PRO KOHO JE STUDENTSKÉ VÍZUM NA NOVÝ ZÉLAND URČENÉ?

Studentské vízum je určeno pro zájemce o studium na Novém Zélandu, které je delší než 3 měsíce.  Opravňuje žadatele vstoupit na Nový Zéland za účelem studia a krátkodobě v zemi žít a studovat. 

 

MOHU NA TOTO VÍZUM I PRACOVAT?

Od roku 2014 se ke studentskému vízu na Nový Zéland automaticky získává i pracovní povolení. Studenti tak mají nárok legálně pracovat na poloviční úvazek (tj. 20 hodin týdně). Platí to jen tehdy, když studují na Novém Zélandu alespoň 14 týdnů. Zapíše-li se student na kurz delší, než jeden rok, tak může během prázdnin pracovat neomezeně.

 

JAKÉ JSOU POŽADAVKY PRO ZÍSKÁNÍ STUDENTSKÉHO VÍZA NA NOVÝ ZÉLAND?

  • Potvrzení o přijetí ke studiu a o zaplacení studia - (tyto dokumenty pro Tebe vyřídíme).
  • Vyplněný vízový formulář v anglickém jazyce
  • Platný cestovní pas se strojově čitelnou zónou. Pas musí být platný po celou dobu Tvého pobytu na Novém Zélandu a alespoň jeden den po návratu.
  • Pasová fotografie
  • Uhrazený poplatek novozélandské ambasádě za projednání žádosti - cena projednání žádosti činí 270 NZD; tento poplatek je nevratný i v případě zamítnutí Tvé žádosti.
  • Doklady potvrzující finanční zabezpečení během Tvého pobytu na Novém Zélandu - například originály výpisu z účtu za poslední dva měsíce.

 

JAK DLOUHO TRVÁ VYŘÍZENÍ ŽÁDOSTI O VÍZUM?

Vyřízení žádosti může trvat až 1 měsíc. Mysli proto na plánovaní datumu Tvého odjezdu. Doporučujeme začít s vyřizováním žádosti s dostatečným předstihem. Žádost pro Tebe vyřídíme a zašleme na novozélandskou ambasádu.

Chci pomoct s vízem na Nový Zéland

 

 



© 2015 Information Planet