Elektronická registrace ESTA

Občané České republiky od roku 2008 nepotřebují do USA zřizovat turistická víza. Je však nutné vyplnit elektronickou registraci ESTA, vše se sjednává poměrně jednoduše a hlavně online.

Díky ESTA můžeš v USA pobývat až po dobu 3 měsíců (90 dnů) a to za účelem turistické či služební cesty anebo tranzitu. Den, kdy vstoupíš do USA, bude vyznačen ve Tvém cestovním pasu. Pokud jsi v minulosti získal/a jakékoli vízum do USA a je stále platné, elektronickou registraci ESTA nebudeš potřebovat.  ESTA Ti neumožňuje v USA legálně pracovat! Povolené jsou však určité formy studia, nejvíce však na 18 hodin za týden.

Vyplnění elektronické registrace ESTA je rychlé, jednoduché a výsledek žádosti se dozvíš nejpozději do 72 hodin.

Vyplň si ESTA na našem specializovaném webu USA

↑Jednoduše, rychle a ČESKY!↑

 

CO POTŘEBUJI K VYPLNĚNÍ ESTA?

  • být občanem státu, který má s USA bezvízový styk (ČR, SR a 34 dalších zemí)
  • vlastnit platný biometrický cestovní pas
  • záměr jet do USA na dobu maximálně 90 dní


© 2015 Information Planet