Pracovní vízum na Nový Zéland

Proč vízum na Nový Zéland s námi?

Více než 20 let zkušeností s vyřizováním víz
99,8% úspěšnost ve schvalování víz na Zéland
Ročně s námi odjede 5.500 klientů
Zázemí mezinárodní společnosti - 44 kanceláří po světě
Výběr až z 5.000 možných kurzů
Poradenství od registrovaných migračních agentů

CHCI PRACOVAT NA NOVÉM ZÉLANDU. JAKÉ MÁM MOŽNOSTI?

Získat klasické pracovní vízum na Nový Zéland není úplně jednoduchá záležitost. Jde o celkem náročný proces, který provází spousta příprav a dokládání mnoha dokumentů imigračnímu úřadu. Pokud chceš na Novém Zélandu pracovat, můžeš si zažádat o některé z těchto krátkodobých pracovních víz:

  • Temporary Work - o tento typ pracovního povolení můžeš zažádat, pokud máš konkrétní pracovní nabídku od novozélandského zaměstnavatele, jedeš na Zéland například na konkrétní veletrh nebo také pokud studuješ na Zélandu a chceš na studium navázat i pracovními zkušenostmi.
  • Working Holiday - jedná se o program, který umožňuje bezdětným žadatelům ve věku 18-35 let cestovat a pracovat na Novém Zélandu až po dobu 12 měsíců.
  • Sezónní práce v zahradnictví a vinařství - je-li Ti 18 let a více, chceš pracovat v oblasti zahradnictví a vinařství a máš nabídku od novozélandského zaměstnavatele, můžeš si tedy zažádat o pracovní vízum v rámci Recognised Seasonal Employer Work Policy.

 

CO JE TO WORKING HOLIDAY VÍZUM?

Vízum Working Holiday představuje jedinečnou příležitost, která Ti umožňuje cestovat, poznávat kulturu a zároveň si na to své cestování přivydělat. Hlavním účelem Tvé cesty by, ale neměla být samotná práce, ale mělo by to být poznávání země. Working Holiday vízum Ti dovoluje neomezeně pracovat. Platnost víza je zpravidla 12 měsíců a můžeš na něj neomezeně cestovat, pracovat a až 6 měsíců studovat. Toto vízum můžeš získat pouze 1x za život. Na Nový Zéland musíš přijet do 12 měsíců od udělení Working Holiday víza ambasádou.

 

JAKÉ DOKLADY SI MÁM PŘIPRAVIT PŘED VSTUPEM NA NOVÝ ZÉLAND NA WORKING HOLIDAY VÍZUM?

V případě získání víza po Tobě může být při vstupu na Zéland požadováno toto:

  • doklady prokazující finanční zabezpečení během pobytu na Novém Zélandu. Měl bys dokázat že máš minimálně $4.200 NZD (cca 72.000 Kč) na pokrytí počátečních nákladu na svůj pobyt.
  • zdravotní pojištění po celou dobu Tvého pobytu na Novém Zélandu
  • pokud jsi v uplynulých pěti letech žil/a déle než tři měsíce v rizikových oblastech, je potřeba doložit formulář s rentgenovým snímkem hrudníku 
  • rezervovanou zpáteční letenku nebo prokázat finanční prostředky na její zakoupení


© 2015 Information Planet